Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

Vakker - varig - kvalitet

Kvalitet for islandshest

Gratis frakt på bestillinger over 2000 kr

Vi har gratis frakt på alle bestillinger over 2000 kr. Frakt og ekspedisjon på alle andre ordrer, er kun kr 150. Dette gjelder Norge.
For bestillinger fra andre land, besøk en av våre forhandlere eller kontakt oss.

 

dr14_toyler

Tøyler

Standard lengde på våre tøyler, er 275 cm fra krok til krok. Kun lærtøyler leveres med spenner eller kroker - i messing eller sølvfarget.

Resultat 1 - 6 av 6

Draupnir® ORKA lærtøyler med stoppere og karabinkrok

Draupnir® ORKA tøyler i lær med stoppere og karabinkroker

kr 1.460
orka-toyler

Draupnir® ORKA lærtøyler med stoppere og spenner

Draupnir® ORKA tøyler i lær med stoppere og spenner

kr 1.360
orka-toyler

Draupnir® ORKA gummitøyler

Draupnir® ORKA gummitøyler Pris fra 890 kr

kr 890
orka-toyler

Draupnir® gummibelagte nylontøyler

Draupnir® gummibelagte nylontøyler med spenner eller karabinkroker i messing

kr 700
Draupnir tøyler, liggende

Draupnir lærtøyler

Draupnir® lærtøyler Pris fra 580 kr

kr 580
dr43a_laertoyle_stoppere

Tøyle i gummi og webb

Draupnir® tøyler i gummi og webb

kr 375
dr43d_gummi_webb_toyle

Velkommen til Draupnir® 2019 kolleksjonen

View the embedded image gallery online at:
https://draupnir.no/index.php/hodelag/toyler#sigProIddd4afbbdaa

Den nye kolleksjonen vår består av tre helt nye salmodeller, Draupnir® ORKA, Draupnir® ASK og Draupnir® EMBLA 2019. Fokuset vårt har vært på å lage saler som beholder den gode kommunikasjonen mellom hest og rytter, med et sete som er enda bedre å sitte i, og som gir enda bedre sits enn våre tidligere saler. Salens twist er laget høyere og smalere slik at rytteren får mer behagelig sits. Alle de nye salene har bedre plass mellom salens baksvissel og knestøttene. Kne- og lårstøttene er mykere. Putene er laget av ETS-Palau som er spesialister på å lage foam til høykvalitets sportsutstyr.

Draupnir® ORKA er utviklet i tett samarbeid med kåringsvinner og landslagsrytter for Danmark, Søren Madsen. Søren har i over et år jobbet med utviklingen av ORKA. Han har selv besøkt salmakeriet flere ganger, og har ridd i salen siden desember 2017. Våren 2019 var alle detaljer på plass. Dette har gjort ORKA til en kvalitetssal med dypt og åpent sete, som er egnet for å få den optimale tølten.

Draupnir® ASK har det samme dype sete som tidligere Draupnir® SP. ASK er utviklet i samarbeid med Stian Pedersen. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrundet enn på tidligere modeller. Dette er en utmerket sal for de som liker saler med dypere sete.

Draupnir® EMBLA 2019 har fremdeles det gode setet spesialtilpasset for kvinner. Selv om setet er laget med tanke på kvinners anatomi, er det flere menn som også finner dette setet mest behagelig. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrunde enn på tidligere modeller.


TOP