Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×
orka_right_600x600

Draupnir® 2019 kolleksjonen

Velkommen til kolleksjon 2019

Den nye kolleksjonen vår består av to helt nye salmodeller, ORKA og Ask, samt store forbedringer på den populære Embla salen med enkel kappe som gjør den enda bedre enn tidligere. Fokuset har vært på å lage saler som beholder den gode kommunikasjonen mellom hest og rytter, men med seter som er enda bedre å sitte i og gir enda bedre sits. Alle de nye salene har bedre plass mellom salens rygg og kneputene. Putene er og nå laget av ETS-Palau som er spesialister på å lage puter til høykvalitets sportsutstyr.

Draupnir® ORKA er utviklet i tett samarbeid med prisvinner og landslagsrytter for Danmark, Søren Madsen. Salen er laget etter Søren sine tilbakemeldinger og ønsker for å konstruere en sal av beste kvalitet som er spesielt godt egnet for å få den optimale tølten.

Draupnir® Ask er en sal med dypt sete som er laget etter tilbakemeldinger fra våre dyktige ryttere. Denne salen har bedre plass mellom salryggen og kneputene, for å gi enda bedre sits enn før. Vinkelen til setet er laget slik at rytter får en mer naturlig benspredning. Dette er en optimal sal for de som liker saler med dypere sete.

Draupnir® Embla 2019 har fremdeles det gode setet spesialtilpasset for kvinner, men har nå fått en ny vinkel på salen som gjør den enda bedre å sitte i. Dette gjør at det er enda enklere å få god sits for rytteren enn i den tidlige modellen. Selv om den er tillaget med spesiell tanke på kvinner er det flere menn som også finner Embla setet å være det beste å sitte i.

Resultat 1 - 3 av 3

Draupnir® ORKA

Draupnir® ORKA - NYHET!

kr 32.010
orka_right_600x600

Draupnir® EMBLA 2019

Draupnir® EMBLA 2019 - NYHET!

kr 29.100
embla_right

Draupnir® ASK 2019

Draupnir® ASK torsjon 2019 - NYHET!

kr 29.100
ask-left

TOP