Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

dr embla frontKolleksjon 2013 fra Draupnir Hesteutstyr, har to helt nye saler som er spesialutviklet for islandshestryttere. De to salene heter Vilje og Embla, og navnene har vi hentet fra norrøn mytologi.

Vilje var broren til Odin – den klokeste av gudene.
Det var Vilje, Ve og Odin som fant to stokker på ei strand, og skapte disse til de to første menneskene:
Ask og Embla.


Draupnir® Embla Torsjon og Draupnir® Embla Fast
Draupnir® Embla er den aller første islandshestsalen som tar kvinners hofter, bekken, rygg og sittestilling på alvor. Ideen kom som en oppfordring til oss: lag en sal som lar kvinner sitte anatomisk riktig på hesten! Engasjementet i utviklerteamet har vært stort, og utviklingen av Draupnir® Embla har også blitt fulgt med stor interesse blant en liten skare som har fått kjennskap til arbeidet.

 

Hvem er det som utvikler de fleste salene? De fleste er menn. Hvor stor andel av islandshestrytterne er menn? De fleste er kvinner og jenter!

 

Dette ville vi gjøre noe med: å lage salen jenter og kvinner vil elske å ri med!
Draupnir® Embla er først og fremst en sal som skal føles og merkes. Noe av det vi har tatt på alvor, er at kvinner har et breiere bekken. Kvinner har gjerne også en større svai i korsryggen. Dette er noe av det Draupnir® Embla har ivaretatt.
Hvordan? Det vil du kjenne!

I utviklingen av Draupnir® Embla, har hele utviklerteamet hos Draupnir Hesteutstyr deltatt: Erlingur Erlingsson, Stian Pedersen, John Ragnvald Ness og Tonje Lund Ness. I tillegg har vi fått nyttige innspill fra ivrige testere og massevis av oppmuntring hele veien! Dette har vært utrolig spennende, og vi mener selv vi har gjort noe helt enestående for islandshestsporten!

På samme måte som på Draupnir® SP og Draupnir® Elle, kan Draupnir® Embla leveres enten med vår spesialutviklede torsjonsbom eller med en fast bom. Videre kan du velge enkel kappe eller dobbel kappe. I tillegg er det også store valgmuligheter når det gjelder salens bredde, vidde og vinkel.

Som om dette ikke var nok, kan også Draupnir® Embla skreddersys i fargene svart, lys brun eller mørk brunt – eller med en blanding av lærfargene. Uten tillegg i pris – men med en lengre produksjonstid.

Draupnir® Vilje
dr vilje front blackDraupnir Hesteutstyr er glade for å kunne introdusere Draupnir® Vilje, som er en bomløs sal. Vi har fått mange henvendelser om å utvikle en slik sal, og nå er den her.

Navnet Vilje, synes vi er riktig illustrerende for vår nye bomløse sal.
Med Draupnir® Vilje skal du som rytter virkelig kunne kjenne islandshestens bevegelser og muskelbruk – og du skal kunne gi dine signaler til hesten uten å føle salen som en hindring for samspillet. Med Draupnir® Vilje skal du og din hest kunne samarbeide optimalt for å gjøre det som kreves – enten det er i trening eller i konkurranse.

Vi i Draupnir Hesteutstyr er stolte av å kunne presentere nok en sal i ypperste kvalitet – både når det gjelder lærkvalitet og salmakerarbeid. Vi firer ikke på dette, og unner våre kresne kunder det aller beste!

Draupnir® Vilje gir rytteren nærkontakt, men likevel støtte og sittekomfort. En brei og god salkanal skåner islandshestens ryggrad. Vi har laget en supersal for tølt!

Standardstørrelse for Draupnir® Vilje er en lengde på 17,5 tommer, men den kan også bestilles i lengdene 17 eller 18 tommer.


TOP