Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

Vakker - varig - kvalitet

Kvalitet for islandshest

Gratis frakt på bestillinger over 2000 kr

Vi har gratis frakt på alle bestillinger over 2000 kr. Frakt og ekspedisjon på alle andre ordrer, er kun kr 150. Dette gjelder Norge.
Do you want to buy from our site - read about our retailers or read here.

 

dr_salgjord_svart1
dr38_salgjord_lys_br7
dr39_salgjord_mork_br5

Draupnir® lærsalgjord

Draupnir® lærsalgjord i svart, mørk eller lys brunt
kr 1.460
×
Lengde i centimeter
Beskrivelse

Draupnir® har designet en salgjord der strikken er i midten for å kunne fordele trykket . En får altså ikke bare strammingen på en side. Polstringen er laget med minimalt av søm inn mot hestens pels. Det er lett å løsne gjorden fra polstringen. Dermed blir den lett å gjøre rein og smøre. Legg også merke til longeringsfestet i forkant av gjorden.
 
Salgjorden er tegnet og konstruert av Draupnir, og er den originale lærsalgjorden med strikk i midten.

Leveres som standard i sort.

Finnes i lengdene 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm og 55 cm.

Husk å velge lengde ved bestilling!

 

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Velkommen til Draupnir® 2019 kolleksjonen

Den nye kolleksjonen vår består av tre helt nye salmodeller, Draupnir® ORKA, Draupnir® ASK og Draupnir® EMBLA 2019. Fokuset vårt har vært på å lage saler som beholder den gode kommunikasjonen mellom hest og rytter, med et sete som er enda bedre å sitte i, og som gir enda bedre sits enn våre tidligere saler. Salens twist er laget høyere og smalere slik at rytteren får mer behagelig sits. Alle de nye salene har bedre plass mellom salens baksvissel og knestøttene. Kne- og lårstøttene er mykere. Putene er laget av ETS-Palau som er spesialister på å lage foam til høykvalitets sportsutstyr.

Draupnir® ORKA er utviklet i tett samarbeid med kåringsvinner og landslagsrytter for Danmark, Søren Madsen. Søren har i over et år jobbet med utviklingen av ORKA. Han har selv besøkt salmakeriet flere ganger, og har ridd i salen siden desember 2017. Våren 2019 var alle detaljer på plass. Dette har gjort ORKA til en kvalitetssal med dypt og åpent sete, som er egnet for å få den optimale tølten.

Draupnir® ASK har det samme dype sete som tidligere Draupnir® SP. ASK er utviklet i samarbeid med Stian Pedersen. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrundet enn på tidligere modeller. Dette er en utmerket sal for de som liker saler med dypere sete.

Draupnir® EMBLA 2019 har fremdeles det gode setet spesialtilpasset for kvinner. Selv om setet er laget med tanke på kvinners anatomi, er det flere menn som også finner dette setet mest behagelig. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrunde enn på tidligere modeller.


TOP