Draupnir Hesteutstyr - nettbutikk

Vakker og varig kvalitet

Logg inn

Besøkende nå:

Vi har 44 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Noen av våre produkter


  • Lærtøyle med/uten stoppere dr43a_laertoyle_stoppere
    Metalltype Tooltip
    Spenner eller karabinkroker? Tooltip
    Med eller uten stoppere Tooltip
    kr 540

Kjøpsbetingelser for www.draupnir.no, Draupnir Hesteutstyr sin nettbutikk

Både for din egen og får vår del, anbefaler vi deg å lese gjennom våre betingelser før du handler i nettbutikken vår. Ved kjøp hos oss, er du nødt til å godta disse betingelsene. Noe av dette kan vi enkelt sammenfatte i enkle punkter:

De oppgitte prisene på varene i nettbutikken er i norske kroner (NOK), og er inklusive MVA.
Vi forbeholder oss retten til å endre både priser og vareutvalg uten varsel.

Betalingsløsning

Vår betalingsløsning er enkel og grei, og du slipper å oppgi kredittkortnummer og CCV-kode.
Etter bestillingen vil du motta ordrebekreftelse på e-post. Så snart vi har registrert denne og enten er klar til å sende dine varer, eller å sette bestillingen i produksjon, sender vi deg en faktura på e-post. Varene vil ikke bli sendt før vi har mottatt din betaling.

Frakt og levering

Som hovedregel vil vi sende bestilte varer i posten. Vi er også ofte ute på tur rundt i landet, og det kan også komme til å skje at varer blir levert personlig.
For kjøp under 2000 kr, tar vi 150 kroner i frakt og ekspedisjonsgebyr. Handler du for 2000 kr og over, belaster vi verken for frakt eller ekspedisjon.

Vi gjør vårt beste for å levere raskest mulig. Skulle bestilte varer ikke være på lager, må en beregne en produksjonstid på ca. 14 dager. Spesialbestilte varer, eksempelvis saler som ikke er i standardfargen svart, kan ventetiden bli 4 til 6 uker.

Vilkår for retur av varer

Ved kjøp i nettbutikker, har en etter angrerettloven full returrett på varer i 14 dager etter at du har mottatt varen sammen med angrettskjemaet. Du kan prøve varen forsiktig, men ikke ta den i vanlig bruk. Returnert vare skal ikke ha tegn på bruk, slitasje og skader.

Husk at om du gjør krav på å heve kjøpet etter angreretten, skal vi ha skriftlig beskjed om dette innen 14 dager, og at varene skal returneres i uskadet originalemballasje. Du gjør altså klokt i å beholde originalinnpakningen om du er i tvil om du vil beholde varen.

Pakken skal sendes med betalt returfrakt og absolutt ikke som postoppkrav. Varer sendt i retur som postoppkrav, vil ikke bli hentet ut av oss.

Garanti og reklamasjon

På saler gis det fem års garanti på salbommen, og et års garanti på lærarbeid.
På klokker gis det ingen garanti, da levetid på disse avhenger av riktig bruk og stell. Klare fabrikkfeil på klokker vil vi selvsagt erstatte.
På annet utstyr gis det ett års garanti på arbeid og lær, forutsatt normalt bruk og godt stell. Garanti gjelder ikke ved feil bruk av produktet.

Faktura gjelder som garantibevis. Saler leveres sammen med "Garanti og eierbevis". Dette bør du ta godt vare på fordi det dokumenterer ditt kjøp av aktuell sal med serienummer. Blir salen stjålet, kan dette være nyttig!

Varer som sendes i retur for reklamasjon, skal være omhyggelig rengjort. Om varen skal repareres og ikke er rengjort, vil kunden måtte betale for nødvendig rengjøring. Ingen salmaker arbeider med skittent lær!

Ta gjerne kontakt med oss:

Draupnir Hesteutstyr
Suldal Hestesenter AS

Holmane
4230 Sand
Telefon: +47 917 82 767
Telefaks: +47 52 79 47 96
E-post:
post@draupnir.no  

Foretaksnummer: NO 970 893 555 MVA

 


TOP