Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

Vakker - varig - kvalitet

Christina Lund om Draupnir® FENRIR:

Jeg falt for den med en gang.
Passformen, kvaliteten på læret, 
håndarbeidet og følelsen for hesten
er i en klasse for seg.

 

Kvalitet for islandshest

 

 

.

Gratis frakt på bestillinger over 2000 kr

Vi har gratis frakt på alle bestillinger over 2000 kr.
Frakt og ekspedisjon på alle andre ordrer, er kun kr 150. Dette gjelder kun Norge.

Do you want to buy from our site - read about our retailers or read here.

Følger du oss på Instagram?

Instagram

 

Følger du Draupnir på Instagram?

Det håper vi virkelig. Profilen vår oppdateres ofte, og vi tror du vil finne mye interessant informasjon her.
I tillegg er det jo også fine bilder, stories og filmsnutter.

Har du bilder eller annet du legger ut på IG, er du velkommen til å tagge oss med @draupnir.no hvis bildet eller storien din viser utstyr fra Draupnir.
Det er selvsagt også kjekt om du liker og kommenterer det vi publiserer.

 

 

 

Salene fra Draupnir®

Draupnir® kolleksjonen består av fire salmodeller, Draupnir® ORKA, Draupnir® ASK, Draupnir® EMBLA og Draupnir® FENRIR. Fokuset vårt har vært å lage saler som beholder den gode kommunikasjonen mellom hest og rytter, med et sete som er enda bedre å sitte i, og som gir enda bedre sits enn våre tidligere saler. Salens twist er laget høyere og smalere slik at rytteren får mer behagelig sits. Alle salene i denne kolleksjonen har bedre plass mellom salens baksvissel og knestøttene enn på tidligere modeller. Kne- og lårstøttene er mykere. Putene er laget av ETS-Palau som er spesialister på å lage foam til høykvalitets sportsutstyr.

Draupnir® ORKA er utviklet i tett samarbeid med kåringsvinner og landslagsrytter for Danmark, Søren Madsen. Søren har i over et år jobbet med utviklingen av ORKA. Han har selv besøkt salmakeriet flere ganger, og har ridd i salen gjennom utviklingsperioden. Gjennom Draupnir® ORKA har vi utviklet en kvalitetssal med dypt og åpent sete som er egnet for å få den optimale tølten.

Draupnir® ASK har det samme dype setet som tidligere Draupnir® SP. ASK er utviklet i samarbeid med Stian Pedersen. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrundet enn på tidligere modeller. Dette er en utmerket sal for de som liker saler med dypere sete.

Draupnir® EMBLA har det gode setet spesialtilpasset for kvinner. Selv om setet er laget med tanke på kvinners anatomi, er det flere menn som også finner dette setet mest behagelig. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrunde enn på tidligere modeller.

Salgsbetingelser Nettbutikk - Draupnir® for islandshest
Draupnir logo

Salgsbetingelser for Draupnir.no sin nettbutikk:

Både for din egen og får vår del, anbefaler vi deg å lese gjennom våre betingelser før du handler i nettbutikken vår. Ved kjøp hos oss, er du nødt til å godta disse betingelsene. Noe av dette kan vi enkelt sammenfatte i enkle punkter:

De oppgitte prisene på varene i nettbutikken er i norske kroner (NOK), og er inklusive MVA.
Vi forbeholder oss retten til å endre både priser og vareutvalg uten varsel.

Betalingsløsning

Vår betalingsløsning er enkel og grei, og du slipper å oppgi kredittkortnummer og CCV-kode.
Etter bestillingen vil du motta ordrebekreftelse på e-post. Så snart vi har registrert bestillingen din og enten er klar til å sende dine varer, eller å sette bestillingen i produksjon, sender vi deg en faktura på e-post. Varene vil ikke bli sendt før vi har mottatt din betaling.

Frakt og levering

Som hovedregel vil vi sende bestilte varer i posten. Vi er også ofte ute på tur rundt i landet, og det kan også komme til å skje at varer blir levert personlig.
For kjøp under 2000 kr, tar vi 150 kroner i frakt og ekspedisjonsgebyr. Handler du for 2000 kr og over, belaster vi verken for frakt eller ekspedisjon.

Vi gjør vårt beste for å levere raskest mulig. Skulle bestilte varer ikke være på lager, må en beregne en produksjonstid på ca. 30 dager. Spesialbestilte varer, eksempelvis saler som ikke er i standardfargen svart, kan ventetiden bli 6 til 10 uker.

Vilkår for retur av varer

Ved kjøp i nettbutikker, har en etter angrerettloven full returrett på varer i 14 dager etter at du har mottatt varen sammen med angrettskjemaet. Du kan prøve varen forsiktig, men ikke ta den i vanlig bruk. Returnert vare skal ikke ha tegn på bruk, slitasje og skader.
Husk at om du gjør krav på å heve kjøpet etter angreretten, skal vi ha skriftlig beskjed om dette innen 14 dager, og at varene skal returneres i uskadet originalemballasje. Du gjør altså klokt i å beholde originalinnpakningen om du er i tvil om du vil beholde varen.

Pakken skal sendes med betalt returfrakt og absolutt ikke som postoppkrav. Varer sendt i retur som postoppkrav, vil ikke bli hentet ut av oss.

Ved kjøp av saler

Draupnir kan gjøre saltilpasning av våre saler om det er i et området vi befinner oss i eller reiser til. Pris på saltilpasning er inkuldert i pris om det blir kjøp av sal, ellers vil det koste 1000 kroner per hest.

Merk: en sal trenger 10 til 30 gangers bruk for å bli innridd skikkelig og for å føles optimal.

For at garantien skal gjelde er det viktig at brukeren steller salen godt.

Ved kjøp av sal skal salen kontrolleres, og mistanke om feil eller skjevheter må meldes til Draupnir snarest. En sal vil bli skjev over tid om hesten er skjev eller om rytter sitter skjevt. Salen kan også bli skjev om rytter stiger inn i salen fra bakken uten å bruke krakk. Det kan være vanskelig å se om dette er produksjonsfeil eller påført over tid. Draupnir erstatter derfor ikke skjevheter i sal som er brukt uten at det med sikkerhet kan vises at dette er produksjonsfeil. På sal som er brukt over lengre tid er det veldig vanskelig å påvise at det er produksjonsfeil.

Vi anbefaler Draupnir stigbøylelær og Draupnir salgjord. Ved bruk av andre salgjorder og stigbøylelær med skarpe kanter som skaper slitasje vil ikke garantien gjelde.

For at læret skal holde seg mykt og holde fargen, samt at lær-garantien skal gjelde, er det viktig å stelle læret godt.

Ved kjøp av ny sal er det viktig å smøre den godt inn med lærolje og la den stå å trekke inn oljen et døgn. Ved bruk er det viktig å vaske sal med salsåpe eller Milo, og smøre inn med lærfett eller lærbalsam. Lærolje brukes av og til på tørre partier.

På saler med ullstopping er det viktig å stoppe jevnlig for å holde salen ved like og unngå skjevheter. Kontakt om sal omstopping trengs. Pris for omstopping er 1000 kroner.

Garanti og reklamasjon

På saler gis det 10 års garanti på salbommen, og 1 års garanti på lærarbeid.
På annet utstyr gis det ett års garanti på arbeid og lær Garantier gjelder ved rett bruk og godt stell av produktet. 

Varer som sendes i retur for reklamasjon, skal være omhyggelig rengjort. Om varen skal repareres og ikke er rengjort, vil kunden måtte betale for nødvendig rengjøring. Ingen salmaker arbeider med skittent lær!

Ta gjerne kontakt med oss:

Draupnir.no
Suldal Hestesenter AS

Gullingvegen 87
4230 Sand
Telefon: +47 917 82 767

E-post:  post@draupnir.no  

Foretaksnummer: NO 970 893 555 MVA


Om
Kontakt

TOP